تعمیرات ماشین لباسشویی, مقالات

نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی دوو

تعمیر ماشین لباسشویی دوو - نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی در اندیشه - کرج - مارلیک - ملارد - فردیس -تعمیرات سرویس: 02191692115

ما در این مطلب به مبحث نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی دوو میپردازیم. برای انجام خدمات نمایندگی تعمیرات انواع لوازم خانگی(تعمیرات سرویس) مانند:نمایندگی تعمیر انواع یخچال دوو ، ساید بای ساید ملارد، تعمیر انواع ماشین لباسشویی دوو و ماشین ظرفشویی در تمامی مناطق کرج، ملارد، اندیشه، فردیس، شهریار، مارلیک میتوانید با کارشناسان و متخصصین تعمیرات سرویس تماس بگیرید

نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی دوو

مشکلات ماشین لباسشویی دوو با نشانه های زیادی همراه هستند، اما بسیاری از ما زمانی به این ایرادها توجه می کنیم که علائم واضحی مانند روشن نشدن لباسشویی، سر و صدای زیاد، نشتی آب و موارد مشابهی را مشاهده کنیم.

زمانی که همه یا بخش زیادی از لباس های ما کثیف است و احتیاج به استفاده از لباسشویی داریم، مشکلات ماشین لباسشویی دوو و هر برند دیگری، بیشتر از همیشه برای ما نمود پیدا می کنند.

عیب یابی ماشین لباسشویی دوو یکی از تاثیرگذار ترین روش ها جهت حل ایرادات آن است.

به همین دلیل، ما این در این مقاله، انواع مشکلات ماشین لباسشویی دوو را معرفی می کنیم تا با آنها آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: ۹ دلیل نشتی آب از زیر ماشین لباسشویی

کار نکردن ماشین لباسشویی دوو

کار نکردن ماشین لباسشویی دوو ممکن است به دلیل خرابی یا قطعی برق، متصل نبودن سیم برق به یک خروجی درست، قرار دادن بیش از حد لباس در ماشین لباسشویی دوو، باز بودن درب دستگاه، انتخاب نادرست برنامه شستشو و نزدن دکمه start دستگاه باشد.

در صورتی که این عوامل باعث بروز این مورد از مشکلات ماشین لباسشویی دوو نشده باشند، باید به از یک تعمیرکار متخصص کمک بخواهید.

وارد نشدن آب به لباسشویی دوو

در صورتی که شلنگ ورودی متصل باشد و آب را هم باز کرده اید، شلنگ ورودی یا شیر آب یخ نزده است، آب قطع نمی باشد، باید ورودی شلنگ را بررسی کنید تا چیزی آن را دچار انسداد نکرده باشد.

مسدود شدن فیلتر لوله آب نیز، یکی دیگر از مواردی است که باعث وارد نشدن آب به لباسشویی می شود.

اگر همه این موارد را بررسی کرده اید و همچنان مشکل دستگاه ادامه دارد، باید برای تعمیر این مورد از مشکلات ماشین لباسشویی دوو خود، به یک کارشناس خبره مراجعه کنید.

تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی دوو

از دیگر ایرادات ماشین لباسشویی دوو، عدم تخلیه آب این دستگاه است.

بنابراین حتما بررسی کنید که شلنگ تخلیه یخ زده یا مسدود نباشد، شلنگ تخلیه خم نشده باشد یا تغییر شکل نداده باشد، انتهای شلنگ تخلیه در آب غوطه ور نباشد، در درون فیلتر تخلیه گرد و غبار زیاد وجود نداشته باشد.

برای عیب یابی این مورد از مشکلات ماشین لباسشویی دوو، باید قبل از هر چیز مسیر تخلیه  آب از جمله شیلنگ تخلیه، فیلتر کف و پمپ تخلیه را بررسی کنید که گرفتگی نداشته باشند. بعد سلامت پمپ تخلیه را بررسی کنید.

بیشتر بخوانید: علت نشتی دادن آب ماشین لباسشویی سامسونگ

نچرخیدن محفظه ماشین لباسشویی دوو

توجه کنید که در روند شستشوی لباس ها توسط لباسشویی دوو، در صورتی که لباس ها در یک سمت جمع شوند یا محل قرارگیری ماشین لباسشویی مناسب نباشد، امکان دارد مخزن لباسشویی عمل چرخش را انجام ندهد.

بنابراین، برای جلوگیری از این مورد از مشکلات ماشین لباسشویی دوو، حتما لباس ها را با چینش مناسب در داخل لباسشویی قرار دهید و توجه داشته باشید که لباسشویی در محل درستی نصب شده باشد و لرزش نداشته باشد.

توقف ماشین لباسشویی در هنگام فرایند شستشو

برای عیب یابی این مورد از مشکلات ماشین لباسشویی دوو، باید بررسی کنید که در کدام مرحله از شستشوی لباس ها، دستگاه متوقف می شود.

بعد، به بررسی قطعه های لباسشویی در آن مرحله بپردازید.

معمولا مسدود بودن فیلتر پمپ تخلیه، کار نکردن پمپ تخلیه، استفاده از مقدار زیادی مواد شوینده و شیلنگ تخلیه بسیار بلند، باعث بروز این مشکل می شوند.

بیشتر بخوانید: نمایندگی ماشین لباسشویی ال جی در کرج

صدا و لرزش زیاد ماشین لباسشویی دوو

اگر لباسشویی دوو شما بیش از حد مجاز، سر و صدا و لرزش دارد، برای عیب یابی آن، ابتدا باید پایه های دستگاه را بررسی کنید که تراز باشند و کمک ها آسیب ندیده باشند.

همچنین، وزنه بتنی روی دیگ لباسشویی نباید شکسته باشد.

علاوه بر این ها، قطعاتی مانند کاسه نمد، بلبرینگ، شفت و سه نظام نیز باید بررسی شوند که معمولا توسط یک متخصص تعمیر ماشین لباسشویی انجام می شود تا آسیب بیشتری به دستگاه وارد نشود.

اگر منشا این مورد از مشکلات ماشین لباسشویی دوو، هیچ کدام از این موارد نبود، به بررسی فولی دستگاه بپردازید.

برای عیب یابی ماشین لباسشویی دوو در این مورد، باید چک کنید که لباسشویی در یک زمین ناهموار نصب نشده باشد، همه پیچ و مهره های حمل و نقل سر جای خود باشند، لباس ها به صورت درست در داخل محفظه لباسشویی قرار گرفته باشند، اجزای دستگاه مانند المنت از جای خود خارج نشده باشند، اجسام و اشیاء در داخل محفظه باقی نمانده باشد و شلنگ تخلیه به بدنه برخورد نکند.

مطالب مرتبط