ما در این مطلب به مبحث داغ نبودن آب ماشین لباسشویی دوو می پردازیم. برای انجام خدمات نمایندگی تعمیرات انواع لوازم خانگی(تعمیرات سرویس) مانند:نمایندگی تعمیر انواع یخچال الکترواستیل، ساید بای ساید ملارد، تعمیر انواع ماشین لباسشویی الکترواستیل و ماشین ظرفشویی در تمامی مناطق کرج، ملارد، اندیشه، فردیس، شهریار، مارلیک میتوانید با کارشناسان و متخصصین تعمیرات سرویس تماس بگیرید
فهرست مطالب
- داغ نبودن آب ماشین لباسشویی دوو
- خرابی هیتر یا المنت داخل ماشین لباسشویی
- تست سنتی المنت ماشین لباسشویی
- معیوب بودن سنسور یا ترموستات
- معیوب بودن هیدروستات
- سیم کشی فرسوده
- تعمیر ماشین لباسشویی دوو در کرج
- تعمیر ماشین لباسشویی دوو در ملارد
- تعمیر ماشین لباسشویی دوو در اندیشه
- تعمیر ماشین لباسشویی دوو در فردیس
- تعمیرات سرویس
داغ نبودن آب ماشین لباسشویی دوو
یکی از مشکلات رایجی که تعمیرکاران ماشین لباسشویی گزارش می دهند گرم نشدن آب ماشین لباسشویی است. این موضوع باعث می شود ماشین لباسشویی فقط با آب سرد کار کند و مصرف کنندگان از عدم شستشوی صحیح لباس ها ناراضی باشند.
خرابی هیتر یا المنت داخل ماشین لباسشویی
اولین قدم برای بررسی علل گرم نشدن آب ماشین لباسشویی، بررسی المنت داخل ماشین لباسشویی است.
المنت یکی از قطعات اصلی ماشین لباسشویی است که هنگام تنظیم آب در دمای بالا وظیفه گرم کردن آب ماشین لباسشویی را بر عهده دارد. اگر این عنصر آسیب ببیند، دستگاه دیگر گرم نمی شود. همچنین ممکن است در وسط یک چرخه متوقف شود، LED ها شروع به چشمک زدن کنند یا ممکن است یک کد خرابی نمایش داده شود.
ماشین لباسشویی های قدیمی توسط یک تایمر مکانیکی یا الکتریکی کنترل می شوند، به این معنی که اگر المنت دستگاه با مشکل مواجه شود، ماشین لباسشویی به کار خود ادامه می دهد و شستشو را انجام می دهد. در این صورت با استفاده از تست های سنتی که در ادامه توضیح داده خواهد شد، المنت داخل دستگاه را بررسی می کنیم.
تست سنتی المنت ماشین لباسشویی
برای بررسی خرابی سنتی المنت ماشین لباسشویی قدیمی، دمای آب را روی 70 تا 90 قرار داده و در نهایت ماشین لباسشویی را روشن می کنیم. بعد از گذشت 20 دقیقه از شروع برنامه شستشو دمای درب ماشین بالا می رود و با لمس شیشه درب ماشین لباسشویی می توانید متوجه دمای داخل محفظه شوید. حال اگر آب گرم باشد به این نتیجه می رسیم که این قطعه سالم است و اگر دمای درب به اندازه کافی بالا نباشد احتمال آسیب دیدن المنت زیاد است و بهتر است با تعمیرکاران تعمیرات سرویس تماس بگیرید.
در ماشین لباسشویی های مدرن، زمانی که المنت ماشین لباسشویی خراب می شود، کد خطا نمایش داده می شود و عملکرد کدهای خطا به گونه ای است که اگر آب به مقدار تعیین شده گرم نشود و یا دما بیش از حد افزایش یابد، ماشین خطا می دهد و پیغام خطا می دهد. برای تست المنت ماشین لباسشویی مدرن از اهم متر استفاده می شود و با اندازه گیری مقاومت المنت اگر عدد نمایش داده شده در حدود 20 تا 50 اهم باشد به این نتیجه می رسیم که المنت سالم است و در غیر این صورت المنت معیوب است و قطع شده است.
معیوب بودن سنسور یا ترموستات
برای اینکه علت گرم نشدن آب ماشین لباسشویی را پیدا کنیم پس از بررسی المنت به سراغ سنسور یا ترموستات ماشین لباسشویی می رویم.
سنسور و ترموستات با وصل و قطع برق المنت بخاری از طریق برد الکترونیکی، قرارگیری یا حذف المنت را در مدار به اطلاع می رساند. ترموستات در ماشین لباسشویی درجه حرارت را در حد مشخصی ثابت نگه می دارد و این دمای ثابت ماشین نیز دمای آب را ثابت نگه می دارد. همچنین این قطعه وظیفه کنترل زمان کار المنت را بر عهده دارد و در صورت ایراد از ترموستات یا سنسور، جریان بین آب داخل محفظه و المنت به خوبی برقرار نمی شود و آب داخل محفظه گرم نمی شود. در نتیجه هرگونه مشکل در ترموستات یا سیم های متصل به آن می تواند باعث گرم نشدن آب شستشو شود.
در ماشین لباسشویی های قدیمی از ترموستات و در صورت خرابی ترموستات از اهم متر برای عیب یابی و تعمیر آن استفاده می شود. اما امروزه در ماشین لباسشویی ها از سنسور برای اتصال جریان الکتریکی به المنت و در نتیجه گرم شدن آب استفاده می شود و در صورت خرابی سنسور کدهای خطا نمایش داده می شود.
برخی از ماشین های لباسشویی دارای ترموستات ایمنی هستند که با یک دکمه کوچک روی آن قابل تنظیم مجدد است. این ترموستات طوری طراحی شده است که در صورت بروز مشکل، گرمایش را غیرفعال و قطع می کند.
عیب یابی و تعمیر ترموستات ماشین لباسشویی باید توسط تکنسین متخصص انجام شود.
معیوب بودن هیدروستات
یکی دیگر از دلایل گرم نشدن آب ماشین لباسشویی خرابی هیدرواستات است. این قطعه وظیفه تنظیم سطح آب مخزن ماشین لباسشویی را بر عهده دارد و زمانی که سطح آب به مقدار مشخص شده رسید، فرآیند استخراج آب متوقف می شود. اگر این عملکرد قطع شود، آب داغ وارد ماشین لباسشویی نمی شود.
قطعه هیدرواستات از ساختاری کلید مانند ساخته شده است. اصولا هیدرواستات دارای 3 کنتاکت است که یکی از آنها مشترک و دوتای دیگر غیر معمولی هستند. یکی از کنتاکت های غیر مشترک در حالت عادی یا زمانی که هیدرواستات فعال می شود به کنتاکت مشترک متصل می شود.
قطعات تشکیل دهنده هیدرواستات ماشین لباسشویی شامل بدنه مخصوص، پرده دیافراگمی، دوشاخه اتصال برق، صفحات اتصال و جداکننده، لوله ورودی هوا و فنرهای داخل دستگاه می باشد.
بسته به متراژ مورد استفاده و مدل ماشین لباسشویی، قسمت هیدرواستات در کارخانه مقداردهی اولیه شده و در اختیار کاربر قرار می گیرد. اما این قطعه قابلیت ریست شدن را دارد و در صورت بروز مشکل پس از بررسی توسط تکنسین های حرفه ای ریست می شود.
هیدرواستات های مکانیکی قدیمی را می توان با استفاده از یک مولتی متر بررسی کرد، اما متأسفانه، در ماشین های جدیدتر، آنها به صورت دیجیتال عمل می کنند، بنابراین نمی توان آنها را به این روش آزمایش کرد.
سیم کشی فرسوده
سیم های برقی که اجزای اصلی دستگاه را به هم وصل می کنند همگی دارای کانکتورهایی در انتهای آن هستند که ممکن است معیوب باشند. به عنوان مثال، اتصال کوتاه ممکن است باعث اکسیده شدن، شکستن یا حتی سوختن سیم شود. اگر یکی از سیم های آسیب دیده به قسمتی از سیستم گرمایشی دستگاه (هیتر، پروب دما و …) متصل شود، دیگر نمی توان ماشین لباسشویی را گرم کرد.
خدمات تعمیرات انواع لوازم خانگی( تعمیرات سرویس) مانند: نمایندگی تعمیر انواع یخچال فریزر، ساید بای ساید امرسان، تعمیر انواع ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی در تمامی مناطق کرج، ملارد، اندیشه، فردیس، شهریار، مارلیک می توانید با کارشناسان و متخصصین تعمیرات سرویس تماس بگیرید.
شماره تماس 24 ساعته نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی (تعمیرات سرویس) :
شماره تماس: 02691690551
شماره تماس: 02691690552
شماره تماس: 02691690553
شماره تماس: 02191692114
شماره تماس: 02191692115
نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی در غرب تهران- ملارد- اندیشه – فردیس – ملارد
-
تعمیر ماشین لباسشویی دوو در کرج
-
تعمیر ماشین لباسشویی دوو در ملارد
-
تعمیر ماشین لباسشویی دوو در اندیشه
-
تعمیر ماشین لباسشویی دوو در فردیس
-
تعمیرات سرویس